Olet tullut oikeaan paikkaan - autamme sinua mielellämme,
olet sitten ostamassa tai myymässä.

Olemme osaava kiinteistövälitystoimisto. Olemme erikoistuneet saaristo- ja vapaa-ajankohteisiin sekä koteihin Paraisilla. Tiedämme oikean hintatason ja tunnemme paikalliset olosuhteet.

Kokenut henkilökuntamme on käytössäsi ja tehtävänämme on saada sinut tyytyväiseksi. Paras palkintomme on saada toteuttaa unelmasi.

image4 description

Tietoa meistä

Saaristovälittäjä Oy on paikallinen kiinteistövälitystoimisto joka on toiminut Paraisilla ja saaristossa jo yli 35 vuoden ajan. Aiomme jatkossakin pysyä perheyrityksenä, jossa sinua palvelevat samat, tutut ja osaavat henkilöt.

Meillä on hyvä maine ja vaalimme sitä, kuten myös asiakkaitamme. Paras kiitos työstämme on, kun asiakkaamme suosittelevat meitä myös tuttavilleen. Asiakkaanamme voit luottavaisin mielin tehdä kauppaa kauttamme.

Olemme rehellinen ja riippumaton kiinteistövälitystoimisto, jolla on hyvät ja toimivat suhteet pankkeihin ja virkamiehiin. Hallitsemme alan lainsäädännön ja noudatamme Suomen Kiinteistövälittäjäliitto ry:n Hyvää välitystapaa ja Eettisiä säännöksiä. Olemme vastuuvakuutettuja ja kehitämme osaamistamme koko ajan lisää.

Lue arvoistamme ja välityspalkkioistamme lisää »

 Valitsemalla Saaristovälittäjä Oy:n välittäjäksi, saat:

 • alueen parhaan markkinatuntemuksen ja kokeneet ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät
 • aidosti paikallisen ja riippumattoman välitysliikkeen, joka toiminut jo yli 35 vuotta
 • Suomen Kiinteistövälittäjät ry:hyn kuuluvan välitysliikkeen, joka noudattaa Hyvää välitystapaa ja Eettisiä sääntöjä
 • maksuttoman arviokäynnin
 • aina parhaan saatavissa olevan hinnan kohtuullisella myyntiajalla, eikä katteettomia lupauksia
 • varmuuden siitä, että kohteesi myynti sujuu kokonaisuudessaan oikein
 • välittäjän avun ja tuen myös kaupanteon jälkeen
 • varmuuden, että välittäjämme on aina esittelyssä mukana, sillä emme lähetä asiakkaita omin päin katsomaan myytävää kohdetta
 • yksilöllisen myyntiesitteen tarvittavine asiakirjoineen
 • laadukkaat valokuvat, joita päivitämme useasti
 • säännöllisen yhteydenpidon
 • kohteesi valtakunnallisiin hakupalveluihin, Etuovi.com, Oikotie.fi ja kotisivuillemme Saaristovälittäjä.fi  sekä mukaan eri lehti-ilmoituksiin

Sivut päivitetty 26.5.2017

BLOGI

MÖKKIKUUMETTA – STUGFEBER

Vihdoin kesä on tullut myös Suomeen!  Aurinko lämmittää jo mukavasti ja luonto herää viheriöimään. Mökkikausi on aluillaan ? miten ihanaa onkaan viettää lämpimät ja aurinkoiset kesäpäivät luonnon rauhassa, omalla kesämökillä, laineiden liplatusta ja lokkien naurua kuunnelleen. Uudet perunat kiehuvat liedellä ja grillissä valmistuu meheviä herkkuja. Lämpimässä kesäillassa lämmitetään rantasauna ja nautitaan ilta-auringosta ja peilityynestä merimaisemasta. Ehkä kalaverkotkin on viritetty odottamaan uutta saalista. Mökin omistajat ovat jo ennättäneet aloittaa mökkikauden kevätkunnostusten merkeissä, mutta jos mökkiä ei kuitenkaan vielä ole ja kuume on kova, ehtii vielä mainiosti hankkimaa...

Lue lisää blogistamme »

FACEBOOK