Olet tullut oikeaan paikkaan - autamme sinua mielellämme,
olet sitten ostamassa tai myymässä.

Olemme osaava kiinteistövälitystoimisto. Olemme erikoistuneet saaristo- ja vapaa-ajankohteisiin sekä koteihin Paraisilla. Tiedämme oikean hintatason ja tunnemme paikalliset olosuhteet.

Kokenut henkilökuntamme on käytössäsi ja tehtävänämme on saada sinut tyytyväiseksi. Paras palkintomme on saada toteuttaa unelmasi.

image4 description

Tietoa meistä

Saaristovälittäjä Oy on paikallinen kiinteistövälitystoimisto joka on toiminut Paraisilla ja saaristossa jo yli 35 vuoden ajan. Aiomme jatkossakin pysyä perheyrityksenä, jossa sinua palvelevat samat, tutut ja osaavat henkilöt.

Meillä on hyvä maine ja vaalimme sitä, kuten myös asiakkaitamme. Paras kiitos työstämme on, kun asiakkaamme suosittelevat meitä myös tuttavilleen. Asiakkaanamme voit luottavaisin mielin tehdä kauppaa kauttamme.

Olemme rehellinen ja riippumaton kiinteistövälitystoimisto, jolla on hyvät ja toimivat suhteet pankkeihin ja virkamiehiin. Hallitsemme alan lainsäädännön ja noudatamme Suomen Kiinteistövälittäjäliitto ry:n Hyvää välitystapaa ja Eettisiä säännöksiä. Olemme vastuuvakuutettuja ja kehitämme osaamistamme koko ajan lisää.

Lue arvoistamme ja välityspalkkioistamme lisää »

Asiakaslupauksemme

 1. Paras markkinatuntemus
  • Aina paras saatavissa oleva hinta realistisella myyntiajalla
  • Ainoa aidosti paikallinen toimija
 2. Kokonaisvaltainen asiantuntemus
  • Henkilökunnan jatkuva kouluttaminen on itsestään selvä asia
  • Meillä on tietotaitoa ja rohkeutta haastaa itsemme
  • Asiakkaan tarpeet ovat aina lähtökohtana tavoitellessamme pitkäaikaista yhteistyötä
  • Kaikki tarvittavat juridiset lisäpalvelut samasta paikasta
 3. Luotettavin ja rehellisin toimija
  • Viranomaisten ja pankkien käyttämä kumppani
 4. Tuloshakuisuus
  • Haemme aina riittävää tulosta jatkuvuuden turvaamiseksi sekä asiakkaille että yritykselle

Sivut päivitetty 24.4.2017

BLOGI

Yksitasoisia rivitaloasuntoja – Radhusbostäder i enplan

Uudistuotantoa Paraisilla! Uusi vuosi tuo tullessaan paljon toivottuja uusia, yksitasoisia rivitaloasuntoja. Bläsnäsissä, Polmettontiellä, suntin välittömässä läheisyydessä, on rakenteilla jo uusi asunto-osakeyhtiö Asunto Oy Paraisten Bläsnäsinniemi, jonka on määrä valmistua kesällä 2017. Asunnot, joilla mahdollisuus venepaikkaan aivan terassin edustalla, sijaitsevat mitä parhaimmalla paikalla. Kävelyetäisyyden päässä on niin kauppa, uimaranta kuin linja-autoyhteydet. Yhtiöön rakennetaan yhteensä neljä 92,5 m² asuntoa jotka käsittävät 3 huonetta + keittiön + saunan. Kahteen asunnoista rakennetaan myös 37 m² parvi joka tuo lisätilaa. Neljästä asunnosta kaksi on myyty. Tutustu ...

Lue lisää blogistamme »

FACEBOOK