Kun olet myymässä, kysy ensin meiltä !

 

Ilmainen arviokäynti myynnin yhteydessä

Kokeneimmat välittäjät

Paras aluetuntemus

Monipuolinen ja tehokas markkinointi

Tasokkaat kohdekuvat

image4 description

Tietoa meistä

Saaristovälittäjä Oy on paikallinen kiinteistövälitystoimisto joka on toiminut Paraisilla ja saaristossa jo yli 35 vuoden ajan. Aiomme jatkossakin pysyä perheyrityksenä, jossa sinua palvelevat samat, tutut ja osaavat henkilöt.

Meillä on hyvä maine ja vaalimme sitä, kuten myös asiakkaitamme. Paras kiitos työstämme on, kun asiakkaamme suosittelevat meitä myös tuttavilleen. Asiakkaanamme voit luottavaisin mielin tehdä kauppaa kauttamme.

Olemme rehellinen ja riippumaton kiinteistövälitystoimisto, jolla on hyvät ja toimivat suhteet pankkeihin ja virkamiehiin. Hallitsemme alan lainsäädännön ja noudatamme Suomen Kiinteistövälittäjäliitto ry:n Hyvää välitystapaa ja Eettisiä säännöksiä. Olemme vastuuvakuutettuja ja kehitämme osaamistamme koko ajan lisää.

Lue arvoistamme ja välityspalkkioistamme lisää »

Oletko ajatellut myydä kesäpaikkasi?

Osallistumme OmaMökki -messuille 2.-5.4.2020.

Soita tai tule käymään, keskustellaan lisää!

Teija Laaksonen, 0400 827 788

Pertti Salonen, 0400 309 490

 

Sivut päivitetty 25.2.2020

BLOGI

13 yksilöllistä asuntoa – 13 unika bostäder

Uudistuotantoa Norrgårdiin, Paraisille Marraskuussa olemme saaneet ennakkomarkkinointiin uuden ihastuttavan uudiskohteen, jollaista ei Paraisilla ennen ole ollut. Norrgårdin vanhaan sairaalarakennukseen, myöhemmin taideklinikkana toimineeseen punatiilirakennukseen rakennetaan vuoden 2020 aikana 13 uniikkia asuntoa, joihin kaikkiin tulee parvekkeet ja ensimmäisen kerroksen asuntoihin myös omat piha-alueet. Jokainen asunto tulee olemaan erilainen, joukkoon mahtuu niin yksiöitä kuin tilavia perheasuntoja. Tällä hetkellä työmaalla on purkutyöt loppusuoralla ja kohta alkaakin uuden rakentaminen vanhan kuoren sisälle. Vanha kaunis tiilijulkisivu säilytetään ja isot ruutu...

Lue lisää blogistamme »

FACEBOOK