Olet tullut oikeaan paikkaan - autamme sinua mielellämme,
olet sitten ostamassa tai myymässä.

Olemme osaava kiinteistönvälitystoimisto. Olemme erikoistuneet saaristo- ja vapaa-ajankohteisiin sekä koteihin Paraisilla. Tiedämme oikean hintatason ja tunnemme paikalliset olosuhteet.

Kokenut henkilökuntamme on käytössäsi ja tehtävänämme on saada sinut tyytyväiseksi. Paras palkintomme on saada toteuttaa unelmasi.

image4 description

Tietoa meistä

Saaristovälittäjä Oy on paikallinen kiinteistövälitystoimisto joka on toiminut Paraisilla ja saaristossa jo yli 35 vuoden ajan. Aiomme jatkossakin pysyä perheyrityksenä, jossa sinua palvelevat samat, tutut ja osaavat henkilöt.

Meillä on hyvä maine ja vaalimme sitä, kuten myös asiakkaitamme. Paras kiitos työstämme on, kun asiakkaamme suosittelevat meitä myös tuttavilleen. Asiakkaanamme voit luottavaisin mielin tehdä kauppaa kauttamme.

Olemme rehellinen ja riippumaton kiinteistövälitystoimisto, jolla on hyvät ja toimivat suhteet pankkeihin ja virkamiehiin. Hallitsemme alan lainsäädännön ja noudatamme Suomen Kiinteistövälittäjäliitto ry:n Hyvää välitystapaa ja Eettisiä säännöksiä. Olemme vastuuvakuutettuja ja kehitämme osaamistamme koko ajan lisää.

Lue arvoistamme ja välityspalkkioistamme lisää »

 Valitsemalla Saaristovälittäjä Oy:n välittäjäksi, saat:

 • alueen parhaan markkinatuntemuksen ja kokeneet ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät
 • aidosti paikallisen ja riippumattoman välitysliikkeen, joka toiminut jo yli 35 vuotta
 • Suomen Kiinteistövälittäjät ry:hyn kuuluvan välitysliikkeen, joka noudattaa Hyvää välitystapaa ja Eettisiä sääntöjä
 • maksuttoman arviokäynnin
 • aina parhaan saatavissa olevan hinnan kohtuullisella myyntiajalla, eikä katteettomia lupauksia
 • varmuuden siitä, että kohteesi myynti sujuu kokonaisuudessaan oikein
 • välittäjän avun ja tuen myös kaupanteon jälkeen
 • varmuuden, että välittäjämme on aina esittelyssä mukana, sillä emme lähetä asiakkaita omin päin katsomaan myytävää kohdetta
 • yksilöllisen myyntiesitteen tarvittavine asiakirjoineen
 • laadukkaat valokuvat, joita päivitämme useasti
 • säännöllisen yhteydenpidon
 • kohteesi valtakunnallisiin hakupalveluihin, Etuovi.com, Oikotie.fi ja kotisivuillemme Saaristovälittäjä.fi  sekä mukaan eri lehti-ilmoituksiin

Sivut päivitetty 12.12.2018

BLOGI

Uudisrakennus – Nybygge

Uudisrakennus lähtökuopissa Olemme vihdoinkin saamassa uusia, yhdentason rivitaloasuntoja Paraisten Jalavatien varteen, keskeiselle paikalle lähellä kauppaa, apteekkia, uimarantaa ja venelaitureita, kaikki kävelyetäisyyden päässä. Rakennettavaan yhtiöön, Paraisten Jalavalehto Oy:hyn tulee kuusi asuntoa kahteen erilliseen rakennukseen. Asunnoista neljä on 78,8 m²:n kokoisia kolmioita ja kaksi kappaletta on 54,8 m²:n kaksioita. Asuntojen edustalle tulee reilunkokoiset terassit länteen, ilta-aurinkoon. Myös sisääntulopuolelle tulee terassi. Laajasta ikkunapinta-alasta johtuen asunnoista tulee erittäin valoisia. Olohuoneessa on korkea huonekorkeus, joka lisää tilan tu...

Lue lisää blogistamme »

FACEBOOK