« Takaisin

Kiinteistö, Loma-asunto
Korppoo, Parainen

VIEHÄTTÄVÄ TORPPA
Galtbyn kyläalueella, Korppoossa, remontoitu 1890-luvun hirsirunkoinen torppa. Iso keittiö ja toimiva puuliesi, pieni kamari ja makuuhuone sekä eteinen ja kokonaan uudestaan, vanhan mallin mukaisesti rakennettu veranta. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Rakennusta on avattu hirsiin asti sekä lisäeristetty ja lautalattiat avattu ja lisäeristetty. Saunarakennus on rak. 2003, sauna, psh ja vierashuone, 25 m². 3900 m²:n tontti kalliolla, hieman muita ylempänä, hedelmäpuita ja marjapensaita. Puusee, sähköliittymä ja porakaivo. Tänne pääset vaikka bussilla perille! Barbro Sundell, 0400 823 353.

Kohteen sijainti
Kohteen osoite Galtby, 21710 Korppoo
Kylä tai kaupunginosaGaltby
KuntaParainen
Perustiedot
TilatViehättävä torppa saaristossa.
Kohteen kuvausKyläyhteisön laidalla omassa rauhassa.
Tontin pinta-ala n.n. 3900 m2
Velaton hinta 109 000 €
MaksutapaSopimuksen mukaan.
Muut ostajan maksutVarainsiirtovero, lainhuutokulut ja mahdollisten panttikirjoijen siirtokulut sekä kaupanvahvistajan palkkio.
VapautuuSopimuksen mukaan.
Energiatehokkuusluokka (A-G)
Yksilöinti ja omistus
NimiBjörkkulla
Kiinteistötunnus445-615-1-3
Tontin omistusOma tontti
KaavoitustilanneRantayleiskaava.
RakennusoikeusKaavassa AT, eli kyläalue.
Tontin kuvaus
Maasto, maaperä ja kasvustoMuita ylempänä, kalliolla sijaitseva pihapiiri rakennuksineen on helppohoitoinen ja tasoa alempana sijaitsee vanha, jo hieman villiintynyt puutarha marjapensaineen ja omenapuineen.
LisätiedotVenepaikka vuokrattavissa noin 800 m:n etäisyydellä.
Lisätiedot
PalvelutKesäisin kahvila ja elintarvikekioski Galtbyn satamassa. Kaupat ja muut palvelut Korppoon kirkonkylässä noin 3 km:n etäisyydellä.
LiikenneyhteydetAutotie perille.
LisätiedotPorakaivo ja sähköliittymä.

Rakennus
Perustiedot
KäyttötarkoitusVanha asuintalo
RakennusmateriaaliHirsirunko/eristys/laudoitus.
Kattotyyppi ja kateHarjakatto/pelti, kate maalattu 1997.
LämmitysSähköpatterit ja puuliesi sekä kaakeliuuni.
Tilojen kuvaus
Tilat ja pinta-alatVanha asuinrakennus on rakennettu 1890-luvulla ja talossa on tilava keittiö, pieni kamari ja makuuhuone sekä eteinen ja veranta, noin 50 m². Yläkerrassa on lisäksi kaksi makuuhuonetta.
Keittiö/varusteetKeittiönkaapit, tiskialtaat, iso, toimiva puuliesi, keraaminen liesi ja jääkaappi.
Kylpyhuone/WCPuusee.
PintamateriaalitKaikissa huoneissa on lautalattiat ja paneelikatot.
KorjauksetVuosina 1990/91 päärakennuksen seiniä on avattu, lisäeristetty ja osittain ulkovuorattu. Ikkunat on kunnostettu ja kuisti ja ulkoporras on rakennettu kokonaan uudestaan. Keittiö on remontoitu, lattia uusittu ja kaapisto uusittu. Sähköt on samalla uusittu. Vuosina 1996/97 on eteinen ja sali korjattu ja alakerrassa uusittu tapetteja. Yläkertaan on rakennettu huoneita ja rakennettu myös portaat yläkertaan. Keittiön puuliesi on restauroitu. 2012 on veranta ja osa eteläpuolen ulkoseinäpaneeleista uusittu ja maalattu. 2018 on eteläpuolen toinen osa paneeleista uusittu ja maalattu.
Lisätietoja tiloistaSAUNARAKENNUS, rakennettu 2003, 25 m², löylyhuone ja peseytymishuone sekä vierashuone ja terassi. ULKORAKENNUS, viehättävä, mutta huonossa kunnossa. PUUSEE, rakennettu 1990.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero197 euroa/vuosi.
Puhtaanapito69 euroa/vuosi.

« Takaisin