« Takaisin

Kiinteistö, Loma-asunto
Lillandet, Parainen

SAARISTOLAISTALO MUKAVUUKSILLA
Gyttjantie 29, Nauvo. Kaunis ja suhteellisen tasainen, isoja lehtipuita kasvava, n. 1,9 ha:n tontti ja alunperin 1920-luvulla rakennettu hirsirunkoinen maalaistalo, joka on perinteitä kunnioittaen remontoitu 1990-luvun alussa. Talossa on 7h ja k+3kph+khh+vh+aula, krs.ala yht. n. 273 m². Vanha tiilirunkoinen navetta on muutettu asuintilaksi 1990-luvun lopulla, 3h+k+3kph+wc+sauna+psh+lasiveranta, n. 140 m² sekä n. 60 m²:n yksiö yläkerrassa. Erillinen pihasauna ja kesäkeittiö. Lisäksi autokatos/varastotilaa ja leikkimökki. Ei lain ed. e-tod. Osuus rantaan ja vesialueeseen. Kiinteistö on asunto-osakeyhtiömuotoinen. Kaikki mahdollisuudet omaan toimeentuloon! Barbro Sundell, 0400 823 353.

Kohteen sijainti
Kohteen osoite Gyttjantie 29, 21650 Lillandet
Kylä tai kaupunginosaGyttja
KuntaParainen
Perustiedot
TilatUpeat talot maalla sekä osuus ranta-alueisiin ja vesialueeseen.
Kohteen kuvausHieno kokonaisuus käsittäen kaksi asuintaloa, saunarakennuksen, autokatoksen, varaston sekä leikkimökin.
Pinta-alan. 250 m2
Tilan pinta-ala n.1,9440 ha
Velaton hinta 385 000 €
MaksutapaSopimuksen mukaan.
Muut ostajan maksutVarainsiirtovero 2 %.
Rasitteet/oikeudetOsuus ranta-alueisiin ja vesialueeseen.
VapautuuSopimuksen mukaan.
Energiatehokkuusluokka (A-G) Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Yksilöinti ja omistus
NimiGammelwestergård
Kiinteistötunnus445-547-1-91
Tontin omistusOma tontti
KaavoitustilanneRantayleiskaava, kaava-alueen ulkopuolella.
RakennusoikeusRakennusjärjestyksen mukaisesti.
Tontin kuvaus
Maasto, maaperä ja kasvustoHelppokulkuinen ja suhteellisen tasainen, isoja lehtipuita kasvava pihamaa, jota ympäröi kauniit kalliot ja metsikkö. Etelä/lounaispuolella tontti rajoittuu viljapeltoihin.
LisätiedotOsuus kahteen eri ranta-alueeseen. Toisessa rannassa on tukeva ponttonilaituri. Osuus kylän yhteiseeen rantasaunaan.
Lisätiedot
PalvelutKaikki Nauvon keskustan palvelut noin 10 km:n päässä.
LiikenneyhteydetAutolla perille. Tiemaksu 110 euroa/vuosi.
KunnallistekniikkaOmat viemärikaivot ja oma porakaivo.
LisätiedotKiinteistö on asunto-osakeyhtiömuotoinen, koostuen tontista ja kaikista rakennuksista. Nykyisillä omistajilla on Bed and Breakfast-toimintaa sekä polkupyöräturismia. Kokonaisuus soveltuu myös hyvin muuhun yritystoimintaan tai kahden polven asuinpaikaksi. Tutustu toimintaan: http://www.nauvo.net/vastergard/index.htm

Rakennus
Perustiedot
KäyttötarkoitusOmakotitalo
RakennusmateriaaliHirsirunko, eristetty ja laudoitettu.
Kerroksia2
Kattotyyppi ja kateMansardikatto/saumattu pelti.
LämmitysSähkölämmitys, kaakeliuuni, puuliesi keittiössä ja yläkerrassa kamina. Kaksi ilmalämpöpumppua.
Tilojen kuvaus
Tilat ja pinta-alatVanha päärakennus, joka on rakennettu 1920-luvulla on upeasti entisöity. Alakerrassa kerrosala n. 153 m², iso keittiö, ruokailuhuone, olohuone ja kaksi makuuhuonetta, aulatila, kaksi kylpyhuonetta, kodinhoitohuone ja eteinen. Lisäksi terassit kahteen suuntaan. Yläkerrassa kerrosala n. 120 m², kaksi makuuhuonetta, olo/työhuone, kylpyhuone, tilava vaatehuone sekä runsaasti tilaa sivu-ullakoissa.
Keittiö/varusteetTilavassa keittiössä runsaasti kaappitilaa, puuliesi ja kaasuliesi, jääkaappi ja arkkupakastin sekä astianpesukone.
Kylpyhuone/WCTalon kylpyhuoneissa on laattalattiat ja lattialämmitys, kaikissa on myös suihkukaapit, joten vesi on ohjattu hallitusti viemäriin. Lämminvesivaraaja.
PintamateriaalitKauniit paneelikatot ja osassa taloa on vanhat, vahatut tai maalatut lautalattiat ja osassa on lautalattioita uusittu.
Lisätietoja tiloistaPIHATALO, n. 200 m², on entinen tiilirunkoinen navetta, joka on 1990-luvun lopussa remontointu asuintaloksi. Alakerrassa, n. 140 m², on kolme makuuhuonetta, kaikissa omat kylpyhuoneet, keittiö ja tilava ruokailutila sekä iso lasiveranta, johon mahtuu reilunkokoinen ruokapöytä. Keittiössä on puuliesi, sähköliesi, jääkaappi ja astianpesukone. Lisäksi wc, saunassa ja pesuhuoneessa laatoitetut lattiat lattialämmityksellä. Talossa on myös parvi. Yläkerrassa n. 60 m²:n yksiö keittonurkkauksella. Lisäksi yläkerrassa on runsaasti varastotilaa. Talossa on lämminvesivaraaja sekä 2 ilmalämpöpumppua. SAUNARAKENNUS rakennettu 2007, n. 20 m², tilava löylyhuone ja kaminalla varustettu vilpola. Saunan edustalla terassi. KESÄKEITTIÖ ja terassi. AUTOKATOS ja lämmintä varastotilaa.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero884 euroa/vuosi.
Sähkön kulutus35 000 kWh/vuosi.

Liitteet

« Takaisin