« Takaisin

Mökki tai huvila 2h+k

Uudenkyläntie 96 - 98 , Satava, Turku

Hinta
235 000 €

Koko
36.0 m²

Vuosi
1958

KESÄMÖKKI SATAVA
Uudenkyläntie 96-98. Viehättävä vapaa-ajan paikka vain kivenheitonpäässä Kauppatorilta. Myynnissä kaksi vierekkäistä kiinteistöä, yhteensä 4200 m², joissa alkuperäiskuntoiset ja osin remontointia kaipaavat rakennukset. Rantasauna hienolla paikalla lähellä rantaviivaa ja laituria. Sähköliittymä, rengaskaivo ja autotie perille asti. Tontin piha-alue helppokulkuista, osin loivaa rinnettä ja tasamaata. Tontin takaosa jyrkempää rinnettä. Tältä alueelta on harvoin myynnissä rantapaikkoja.

SOMMARSTUGA SATAVA
Två fastigheter brevid varann, totalt 4200 m² med ursprungliga byggnader som delvis behöver renovering. Strandbastun på fint ställe nära strandlinjen och bryggan. Elanslutning och ringbrunn, bilväg fram. Gården bekväm och delvis sluttande terräng. Bakdelen av tomten är brant. Sällan strandtomter till salu på dethär området.

Yhteystiedot
 • Pertti Salonen
 • Saaristovälittäjä Oy
 • pertti.salonen@saaristovalittaja.fi
 • 0400 309 490
Pertti Salonen

Kohdenumero20827658
Sijainti
 • Satava
 • Uudenkyläntie 96 - 98
 • 20960
 • Turku
TyyppiMökki tai huvila
Huoneistoselitelmä2h+k
Asuinpinta-ala m²36 m²
Yhteensä m²46 m²
Lisätietoja pinta-alastaKiinteistöllä Lepola olevassa 1958 rakennetussa mökissä on olohuone, makuuhuone ja keittiö. Pinta-ala on noin 36 m². Rantasauna, rakennettu 1955, on kiinteistön Laaksola puolella ja on noin 10 m², rakennuksessa on sauna ja pukuhuone. Kiinteistöllä Laaksola oleva 1963 rakennettu ja suurempaa remonttia vaativa mökki on noin 36 m². Tässä mökissä olohuone, makuuhuone ja keittiö. Rakennusten pinta-alatiedot ovat kiinteistöveropäätöksestä.
Käyttöönottovuosi1958
VapautuminenSopimuksen mukaan

Velaton hinta235 000 €
Myyntihinta235 000 €
Lisätietoja maksuistaKiinteistön Laaksola kiinteistövero on 285,65 /v ja kiinteistön Lepola kiinteistövero on 414,22€ /v. Muut ostajan maksut: varainsiirtovero 4 %, lainhuutokulut ja kaupanvahvistajan palkkio tai vaihtoehtoisesti sähköisen kiinteistökaupan asiointimaksu, joka sisältää lainhuutomaksun, lisäksi mahdollinen panttikirjojen siirtomaksu.

Sauna
 • oma sauna
YleiskuntoVälttävä
Lisätietoa kunnostaKiinteistöillä olevat mökit ovat kunnostuksen tarpeessa. Kiinteistöllä Lepola oleva mökki on ollut käytössä, mutta kiinteistöllä Laaksola olevassa mökissä on katto vuotanut ja se vaatii mahdollista käyttöönottoa varten jo suurempaa remonttia. Saunarakennus on käyttökunnossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvausPuu, sähkö

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate

Kiinteistötunnus/laitostunnus853-517-1-183 ja 853-517-1-50
Kortteli/kiinteistön nimiLepola ja Laaksola
Tontin pinta-ala4200 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaStava-Kakserta osayleiskaavaehdotus ei ole vielä lainvoimainen. Kaavaehdotuksessa tontit ovat AT, eli kyläalueella. Mahdollinen rakentaminen vaatii suunniitelutarveratkaisun tai poikkeusluvan.
Lisätietoa kaavoituksestaTonttia rasittaa naapuritontille johtava 1m leveä polkuoikeus, joka on vähäisessä käytössä.

PalvelutRuokakauppa noin 4,5 km ja Turun keskustaan noin 12 km.
LiikenneyhteydetKakskerrantielle noin kilometri.

« Takaisin

Kiinnostuitko kohteesta?

Tilaa sähköpostiisi esite, joka sisältää kohteen kaikki tiedot ja liitteet.

Tilaa esite