« Takaisin

Mökki tai huvila k+6h+3suihkutilaa+3wc+pihasauna

Hotel Stallbacken, Grännäsintie 14 , Grännäs , Parainen

Hinta
690 000 €

Koko
150.0 m²

Vuosi
-

TULE YRITTÄMÄÄN JA ASUMAAN AURINKOISEEN NAUVOON
Grännäsintie 14, Nauvo. Kauniissa maalaismaisemassa 6100 m²:n tontilla edustava 2008 rakennettu Hotel Stallbacken. Vanhan kivinavetan, yli metrin paksuisten käsin hakattujen kiviseinien, päälle kahteen kerrokseen rakennettu noin 595 m² upea majoitus ja ravintolakiinteistö. 7 korkeatasoista hotellihuonetta, joissa kaikissa omat kylpyhuoneet, 95 asiakaspaikkaa käsittävä ravintolasali ja kabinetti, asiakas wc:t ja hyvin varustettu toimiva ravintolakeittiö. Aurinkoinen ulkoterassi, n. 100 m². Kiinteistössä Maalämpö, aurinkopaneelit ja Green Start-luokitus. Lisäksi majoitustilana toiminut 1948 rakennettu, noin 150 m² entinen Pehtoorintalo, hirsi/puu, jossa 6h + k + 3 suihkutilaa + 3 wc. Vanhanajan tunnelmallinen pihasauna Aito-kiukaalla, terassi ja palju. Vajarakennus. Porakaivo, Wehoputs minipuhdistamo. Hotellirakennus ja Pehtoorintalo on kuntotarkistettu. Ei lain ed. e-tod. Haaveiletko muutoksesta, tässä on tilaisuutesi yhdistää yritystoiminta ja asuminen kauniissa Nauvossa keskellä aktiivista saaristoa. www.hotelstallbacken.fi

BLI FÖRETAGARE I SOLIGA NAGU
Grännäsvägen 14, Nagu. I vackert jordbrukslandskap, på ca 6100 m² tomt står det ståtliga Hotell Stallbacken. Av den gamla ladugården med vacker stenfot har 2008 byggts ett välfungerande och representativt hotell med fullt utrustad restaurang för 95 personer i nedre våningen och 7 st hotellrum med egna badrum i övrevåningen. Solig stor terass intill restaurangen. Byggnaden är utrustad med jordvärme, solpaneler och har Green Start-klassificering. Till helheten ingår även Inspektorshuset, ca 150 m², som ursprungligen byggts 1948. Huset omfattar 6 rum + k + 3 duschrum + 3 wc. Traditionell bastu med aitokiuas, terass och badtunna. Förrådsbyggnad. Borrbrunn, Wehoputs minireningsverk. Hotellbyggnaden och Inspektorshuset är konditionsgranskade. Ej lags.e-intyg. Drömmer du om ett liv på landet i vackra livliga Nagu, där du kan kombinera boende och företagande? www.hotellstallbacken.fi

Yhteystiedot
 • Teija Laaksonen
 • Saaristovälittäjä Oy
 • teija.laaksonen@saaristovalittaja.fi
 • 0400 827 788
Teija Laaksonen

Kohdenumero21830414
Sijainti
 • Grännäs
 • Hotel Stallbacken, Grännäsintie 14
 • 21660
 • Parainen
TyyppiMökki tai huvila
HuoneistoselitelmäK+6h+3suihkutilaa+3wc+pihasauna
Asuinpinta-ala m²150 m²
Yhteensä m²150 m²
Lisätietoja pinta-alastaKeittiö, 6 huonetta, 3 suihkutilaa, joissa kahdessa myös vessa, vintillä 1 vessa. Rakennuksen ulkomitat 7,3 m x 14,2 m. Ensimmäisessä asuinkerroksessa noin 100 m² ja vintillä noin 50 m². Saunarakennus puu/hirsi, rak. 1948, noin 60 m², puuvaja, pukuhuone, pesuhuone, sauna, puulämmitteinen Aitokiuas 57. Terassi, jossa puinen kylpytynnyri. Sauna pinnat on osittain uusittu 2020.
VapautuminenSopimuksen mukaan, aikaisintaan 15.9.2024

Velaton hinta690 000 €
Myyntihinta690 000 €
Lisätietoja maksuistaMuut ostajan maksut, varainsiirtovero, lainhuuto- ja lohkomiskulut sekä kaupanvahvistajan palkkio.

Sauna
 • oma sauna
TulisijaRavintolasalissa on tunnelmaa luova takka. Pehtoorintalon tulisijoja ei ole käyetty enää vuosiin.
YleiskuntoEi luokiteltu
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaAsuintalo on remontoitu vuonna 1997, pidennetty vuonna 2001, kylpyhuoneet on uusittu vuosina 2017-2018 ja vintin vessa rakennettu vuonna 2001. Ulkolaudoitus on uusittu talon etelä- ja länsipuolelta vuonna 2021.
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotHotel Stallbackenilla toimitaan vastuullisesti, GREEN START merkki vuonna 2021, sähköautoille on 2 latauspistettä, päärakennus lämmitetään vastuullisella maalämpöpumpulla ja vesijohto lattialämmöllä, jätevedet käsitellään maahan upotetulla Wehoputs minipuhdistamo, johon johdetaan kaikki harmaat vedet ja vessavedet. Päärakennuksen katolle asennettiin vuonna 2021 aurinkopaneelit, jotka kesäkauden aurinkoisina päivinä tuottavat kaiken tarvittavan sähkön. Hotellissa käytetään paikallisia raaka-aineita, tuotteita ja palveluita aina kun se vain on mahdollista. Jätteet lajitellaan.

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, hirsi
Katto
 • Harja
 • Tiilikate, uusittu vuonna 2001.
Keittiön kuvaus
 • Pehtoorintalossa on oma keittiö. Stallbacken hotellissa on hyvin varustettu ravintolakeittiö.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Pehtoorintalossa on on wc- ja suihkutilat heti majoitushuoneiden ulkopuolella. Hotelli Stallbackenin jokaisessa 7 hotellihuoneessa on oma kylpyhuone, jossa vessa ja suihku. Ravintolan yhteydessä on asiakasvessat.
WC-tilojen kuvaus
 • Pehtoorintalossa alakerrassa on vuosina 2017- 2018 remontoidut 3 suihkutilaa, joissa kahdessa myös vessat ja vintillä on vuonna 2001 rakennettu vessa. Stallbackenin ravintolassa siistit asiakasvessat ja Stallbackenin kaikissa 7 majoitushuoneessa omat tilavat kylpyhuoneet, jossa kaikissa on oma vessa ja suihku.
Saunan kuvaus
 • Pehtoorin talon yhteydessöä on vanhan ajan pihasauna, jossa Aitokiuas 57, joka tarjoaa pehmeät löylyt. Pesuhuoneessa pestään pesuvadeissa kuten ennen vanhaan. Saunatiloihin mahtuu kerrallaan 15 henkilöä. Saunarakennuksen länsipäässä on terassi, jossa voi nauttia ilta-auringosta. Terassiin on upotettu 6 hengen palju.
 • Lattiamateriaalit: betoni
 • Seinämateriaalit: puu
Olohuoneen kuvaus
 • Pehtoorintalossa on muovimatot ja seinät ovat tapettia ja paneelia.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Pehtoorintalossa lattiat ovat muovimattoa ja seinissä tapettia ja puolipaneelia. Hotelli Stallbackenin hotellishuoneissa on leveät lautattiat ja seinät ovat tapettia tai maalatut. Hotellihuoneissa on myös kattoikkunat, joista voi ihailla tähtitaivasta.

Kiinteistötunnus/laitostunnus445-544-2-30, 445-2-27
Kortteli/kiinteistön nimiStallbacken, Ribacka
Tontin pinta-ala6000 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoa kaavoituksestaAT kyläalue, alue on tarkoitettu pääasiassa asutukseen, palveluun ja sellaiseen elinkeinotoimintaan, joka ei aiheuta asumiselle tai ympäristölle haittaa.
Kiinnostuitko kohteesta?

Tilaa sähköpostiisi esite, joka sisältää kohteen kaikki tiedot ja liitteet.

Tilaa esite