Annalotta Santa-Paavola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Saaristossa liikkuminen on minulle luontevaa, sillä syntyperäisenä paraislaisena olen viettänyt kaikki lapsuuteni kesät saaristossa liikkuen. Toimialueemme onkin tullut minulle tutuksi jo pienestä pitäen.
Kouluni olen käynyt ruotsinkielellä Paraisilla ja Åbo Akademissa ja kotikielinäni on sekä suomi että ruotsi.
Vuokranvälitystä olen hoitanut vuodesta 2014 alkaen ja suoritin vuonna 2017 laillistetun kiinteistönvälittäjätutkinnon, LKV. Ahvenanmaalla olen hyväksytty kiinteistönvälittäjä vuodesta 2019 alkaen. Hoidan asuntojen ja kiinteistöjen myyntiä yhdessä Teijan ja Pertin kanssa.
Intohimojani ovat kotien suunnittelu ja sisustaminen. Olenkin käytettävissä, mikäli myytävä kohteesi kaipaa stailausta tai pientä kasvojen kohotusta. Autan mielelläni myös materiaali- ja sisustusvalinnoissa uuteen kotiisi. Luonteeltani olen iloinen ja reipas, enkä pelkää haasteita.

Takaisin