Annalotta Santa-Paavola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Olen syntyperäinen paraislainen ja viettänyt kaikki lapsuuden kesäni saaristossa, joten olen tottunut liikkumaan saaristossa ja tunnen toimialueemme hyvin.
Kouluni olen käynyt ruotsinkielellä Paraisilla ja Åbo Akademissa ja kotikielenä on sekä suomi että ruotsi.
Olen hoitanut vuokravälitystä vuodesta 2014 alkaen ja suoritin vuonna 2017 laillistetun kiinteistönvälittäjätutkinnon, LKV. Olen Ahvenanmaalla hyväksytty kiinteistönvälittäjä 2019. Nyt hoidan Teijan ja Pertin kanssa asuntojen ja kiinteistöjen myyntiä.
Intohimoni on suunnitella ja sisustaa koteja, ja olenkin käytettävissä, mikäli myytävä kohteesi kaipaa stailausta tai pientä kasvojen kohotusta ennen myyntiä. Autan mielelläni myös materiaali- ja sisustusvalinnoissa uuteen kotiisi.
Luonteeltani olen iloinen ja reipas, enkä pelkää haasteita.

Takaisin