Pertti Salonen

Kiinteistövälittäjä LKV, KiAT
puh. 0400 309 490

Muutin Paraisille 2002 ja merihenkinen kaupunki tuntui heti oikealta paikalta, olen nyt toiminut täällä kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2014. Päätoimialue on Parainen ja Lounais-Suomen saaristo ja rannikkoalueet. Olen myös SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistövälittäjä.
Aiempaa kokemusta on rakennusalalta, josta on jäänyt into rakentamiseen ja nyt kuitenkin jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemus myyntialalta, ovat opettaneet paljon rakennuksista sekä kaupankäynnistä.
Kaikki tämä osaaminen on käytössäsi, kun haluat myydä asuntosi tai vapaa-ajan paikkasi. Tavoitteeni onkin aina, että kauppakirjan allekirjoitustilaisuudessa läsnä ovat tyytyväiset myyjät ja ostajat.
Myös kaupan jälkeen autan tarpeen mukaan niissä asioissa, missä vain on mahdollista olla avuksi.

Kun asunnon tai lomapaikan myynti on ajankohtaista, niin älä epäröi ottaa yhteyttä, soita 0400 309 490.

Minkä tahansa myytävän kohteen myynnissä oikean hintatason määritteleminen on kaiken a ja o. Näin kohde löytää heti oikean yleisön ja kauppoihin on mahdollista päästä nopeammin. Erilaiset kohteet voivat vaatia myös erilaisia markkinointitapoja. Kun pyydät minut arviokäynnille, löydämme varmasti juuri sinun kohteellesi parhaan tavan saavuttaa tulos.