Pertti Salonen

Kiinteistövälittäjä LKV, KiAT
puh. 0400 309 490

Oman kodin myyminen on useimmille meistä yksi merkittävimpiä elämäntapahtumia. Asunto on usein rahassa mitattuna arvokkain omaisuus, jonka myymiseen ja myös ostamiseen, voi liittyä suuriakin tunteita. Tämä on myös asia, jota välittäjän pitää osata työssään ottaa huomioon kaikissa kohtaamisissa asiakkaiden kanssa erilaisten lakien ja määräysten lisäksi. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä jo yli kymmenen vuotta ja matka on opettanut paljon alasta, joka on ollut viimeiset vuodet jatkuvan muutoksen tuulissa. Ammattitaito on välittäjän työssä yhä merkittävämmässä osassa ja jatkuva kouluttautuminen onkin minulle tärkeätä, jotta asiakkaat voivat luottaa siihen, että toimeksianto hoidetaan ammattitaitoisesti aina onnistuneisiin kauppoihin asti. Olen myös SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistövälittäjä.

Muutimme vaimoni kanssa Paraisille 2002 ja merihenkinen ympäristö tuntui meille heti kodilta, osaltaan juuri tämän takia minulle onkin hyvin luontevaa tuoda Parainen ympäristöineen positiivisesti esille tänne muuttoa tai täältä vapaa-ajan paikkaa harkitseville. Olen luonteeltani helposti lähestyttävä, positiivinen ja rauhallinen, mutta kuitenkin määrätietoinen asioiden eteenpäin viemiseksi. Harrastan kaikenlaista nikkarointia, pihatöitä, ulkoilua ja kesäisin veneilyä.

Osaamiseni on käytössäsi, kun mietit asuntosi tai vapaa-ajan paikkasi myyntiä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja pyydä minut arviokäynnille, löydämme varmasti juuri sinun kohteellesi parhaan tavan saavuttaa onnistunut lopputulos. Palvelen suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Tavataan arviokäynnillä tai näytöillä.