Teija Laaksonen

Varatuomari, toimitusjohtaja
Kiinteistönvälittäjä LKV
Julkinen kaupanvahvistaja
puh. 0400 827 788

Olen toiminut yrityksen toimitusjohtajana ja vastaavana hoitajana vuodesta 2003 alkaen.
Olen koulutukseltani oikeustieteen kandidaatti, Turun yliopistosta vuonna 1988, varatuomari 1991.
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV 2003 ja Ahvenanmaalla hyväksytty kiinteistönvälittäjä 2019. Julkinen kaupanvahvistaja 2014.
Olen SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olin parisenkymmentä vuotta pankissa esimiestehtävissä.
Koska olen toiminut alalla jo pitkään, on minulla erittäin hyvä ammattitaito ja asiantuntemus toimialueemme asunto- ja kiinteistömarkkinoista. Välitämme vuosittain satakunta kohdetta.
Lisäksi laadin vuosittain vähintään saman verran maksullisia arviolausuntoja ja hoidan myös kaikki asiakkaittemme myyntiin ja ostoon tarvittavat juridiset lisäpalvelut. Hoidamme myös perunkirjoitukset, riidattomat perinnönjaot ja ositukset. Laadin myös testamentit, edunvalvontavaltuutukset, avioehdot sekä kauppa- ja lahjakirjat. Perunkirjoitukseen, lahjakirjaan ja ositukseen sisältyy meillä myös kiinteistön ja asunto-osakkeiden arviointi.
Olen empaattinen, sosiaalinen ja rehti ihminen, jota on helppo lähestyä ja kysellä neuvoja. Mielelläni toiminkin neuvonantajana, sillä uskon, että pitkäjänteinen ja vastuullinen toiminta saa asiakkaan tulemaan meille yhä uudestaan ja myös suosittelemaan meitä.
Asun Paraisilla puolisoni kanssa ja molemmat lapset ovat jo muuttaneet omilleen. Harrastan veneilyä ja laskettelua. Tärkein paikkani on vapaa-ajan paikkamme ulkosaaristossa.

Takaisin