Asuntojen markkinaennuste antaa loppuvuodelle positiivisia näkymiä – Positiva vindar på bostadsmarknaden.

Suomen Kiinteistönvälittäjien SKVL:n markkinatiedote ja ennuste loppuvuodelle 2020 jossa kerrotaan asunnonmyynnin tilanne valtakunnallisesti vertaillen eri alueita ja niiden tulevista odotuksista.

Vertailussa on selkeästi havaittavissa, että Turku ja yleisesti Varsinais-Suomen alueella asuntokauppa on suurelta osin palautunut koronaa edeltävälle tasolle. Korona-aallon vaikutus päätöksentekoon on vaikuttanut yleisesti vain vähän asunnon hankintapäätökseen.

Suurin kysyntä on edelleen pienissä kerrostaloasunnoissa, mutta myös omakotitalojen kysyntä on elpymässä. Hintoihin kysyntä on kuitenkin vaikuttanut vain vähän.

Kaupungistuminen näkyy edelleen markkinoilla. Keskuksissa ja niiden läheisyydessä olevat asunnot ovat kysytympiä ja hintataso niissä pysyy vakaampana ja jopa odotetaan nousevan.

Keskuksien ulkopuolella alueissa on suuria eroja hinnoissa ja asunnon myyntiä harkittaessa kannattaa panostaa aluetta tuntevaan välittäjään ja välittäjän ammattitaitoon.

Saaristovälittäjä Oy on SKVL:n jäsenyritys ja välittäjillä on LKV tutkinto. Mantereen lisäksi voimme hoitaa välitystyötä myös Ahvenanmaalla, johon meillä on koulutetut välittäjät.

LUE MARKKINAENNUSTE

Vårens nedgång på bostadsmarknaden är nu bortblåst. Allt fler mäklaren tror på en bättre framtid, enligt SKVL:s senaste marknadsprognos

LÄS MARKNADSPROGNOS

Ota yhteyttä
close slider

    Haluan lisätietoja kohteestaOlen kiinnostunut myymäänAnnan palautetta