Vapaa-ajan unelmia

Maailman kauneimmaksi kuvaillussa saaristossa maisema vaihtuu jatkuvasti karuista kallioluodoista eläviin saaristokyliin ja ulkomeren ulapoista suojaisiin kalliopoukamiin.

Nyt enemmän kuin koskaan saariston puhdas ympäristö, laajat ulapat, tuhannet saaret ja tunnelmalliset perinnemaisemat, ovat tuoneet rauhaa ja turvallisuutta etsivät ihmiset saaristomeren äärelle. Moni näistä on aloittanut lumoavan seikkailun saaristossa, jossa pääsee hengähtämään kaupunkien kiireistä avaran meren äärelle!

Kuluneen kauden aikana saaristoomme tuli kauttamme kymmenittäin uusia, omaa seikkailuaan aloittavia kesäasukkaita, jotkut jopa ympärivuotisiksi asukkaiksi.

Korona-ajan rajoitukset ja etätyösuositukset asettivat uusia haasteita, joihin moni löysi ratkaisun saariston syleilystä.

Nykytekniikalla on saatu etätyön vaatimat tietoliikenneyhteydet toimimaan suurelta osin saariston alueella, jolloin etätyön tekemiseen ei enää tarvitse välttämättä istua kaupungissa neljän seinän sisällä, jos näin ei halua.

Aamun voi aloittaa pienellä uintilenkillä ja päivän päätteeksi voi rentoutua rantasaunan lämmössä ja katsella horisonttiin painuvaa aurinkoa. On helppo uskoa, että etätyö maistuu erilaiselta näissä tunnelmissa ja työteho kasvaa, kun häiriötekijät ovat minimissään.

Näitä mahdollisuuksia tullaan haluamaan lisää.

Jos olet miettinyt oman vapaa-ajan paikkasi siirtämistä seuraavalle, joka voi paikasta nauttia, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Meillä on kymmenien vuosien kokemus loma-asuntojen välittäjänä ja osaamme saariston ja sen erityispiirteet.

Kontakta oss
close slider

    Jag vill ha mera informationJag funderar på att säljaFeedback