Syksyllä saaristo on kauneimmillaan – Höst i skärgården

12082008 045 2509 043

 

Elokuun viimeinen päivä, syksy tekee tuloaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, että mökkihaaveet kannattaa haudata odottamaan ensi kevättä. Saaristomme on mitä kauneimmillaan kuulaana syyspäivänä kun aurinko vielä lämmittää ja puissa alkaa olemaan ruskan sävyjä. Kunnon syysmyrskyssäkin on oma tunnelmansa. Mikä sen ihanampaa kuin käpertyä viltin kanssa takan ääreen ja kuunnella tuulen ulvontaa nurkissa ja katsella merellä velloavia komeita vaahtopäitä ?  Se on sitä oikeaa saaristoelämää, kaikista vuodenajoista nauttien.

Kesän aikana olemme saaneet toteuttaa yli kolmekymmentä unelmaa. Syksyn tullen emme kuitenkaan lopeta unelmien täyttämistä, vaan nyt on tarjolla hienoja saaria josta lähteä rakentamaan sitä omia toiveita ja tarpeita täyttävää kokonaisuutta.  Syksy onkin mitä parhainta aikaa hankkia tontti. Tulossa on pitkä pimeä talvi jolloin on hyvin aikaa tehdä rakentamissuunnitelmat valmiiksi ja hakea rakennuslupaa, jolloin heti alkukeväästä pääsee aloittamaan perustusten tekemisen.

Barbro ja Pertti vievät päivittäin asiakkaita katsomaan saarissa sijaitsevia kohteita. Onhan vielä pitkän aikaa hyvät veneilykelit.

  2509 035

———————————————————-

Den sista augusti. Så snabbt sommaren gick. Imorgon är det redan september. Trots att almanackan visar höst, betyder det inte att man skall glömma sina drömmar om det där perfekta sommarstället. Vår skärgård är som vackrast just nu då solen värmer skönt fast luften känns lite krispig. Träden börjar få en vacker orange-gul nyans och det blåa havet framhäver färgexplosionen på holmarna. En riktigt ordentlig höststorm är också värt att uppleva. Vad kunde vara mysigare än att svepa in sig i en filt vid brasan och lyssna då vinden tjuter i knutarna och beundra det mäktiga vågorna ute på fjärden? Det tycker vi är det där riktiga skärgårdslivet – att njuta av alla våra vacka årstider. 

Under sommaren har vi fått fullborda över trettio drömmar. Trots att hösten är här slutar vi inte med det vi gillar allra bäst – att förverkliga din dröm, utan vi har många vackra holmar att erbjuda dig som vill skapa ett eget paradis efter egna behov och önskemål. Hösten är utomordentligt god tid att skaffa tomt, man har hela långa vinter tid att planera och ansöka om bygglov. Sedan är det bara att sätta igång med byggandet då vårsolen tittar fram. 

Barbro och Pertti förevisar dagligen skärgårdsobjekt. Det är ju fina båtväder ännu ett bra tag.

 

22092008 020

 

 

 

Ota yhteyttä
close slider

    Haluan lisätietoja kohteestaOlen kiinnostunut myymäänAnnan palautetta