Nu fokuserar vi på bostäder! – Asunnonvaihtoa suunnittelemassa?

14012014 001

Olemme onnistuneet asuntojen välityksessä ja kaipaamme uusia haasteita.

Sinä joka istut kotona ja mietit asunnonvaihtoa, mutta et oikein tiedä mistä päästä aloittaa – ota yhteyttä! Tulemme mielellämme käymään ja arvioimaan nykyisen asuntosi, kerromme sinulle hinta-arvion ja voimme yhdessä kartoittaa mitä tällä hetkellä on myynnissä tai tulossa myyntiin. Tämä on sinulle turvallinen reitti asunnonvaihtoon. Et sitoudu mihinkään ja saat taatusti apua asunnonvaihdon suunnittelussa. Hyödynnä meidän kokemus – se ei maksa sinulle mitään!

Vapaa-ajan kohteiden esittelyt on laitettu jäihin odottamaan valoisampia ja vähemmän liukkaita kelejä. Meillä on hyvä valikoima kiinteistöjä sekä autotien päässä, että saarissa, sekä myös rakentamattomia tontteja jotka odottavat kevättä.

Osallistumme perinteisesti Oma Mökki messuille Helsingin messukeskuksessa huhtikuussa 2017. Oma Mökki messut ovat taas lähtölaukaus uuteen mökkikauteen. Jos olet miettinyt vapaa-ajan paikkasi myymistä, ole yhteydessä, ehdimme hyvin vielä vierailla kohteessa ennen messuja.

——————————————————–

Vi har lyckats i våra bostadsaffärer och behöver nya utmaningar.

Du som sitter hemma och funderar på bostadsbyte och inte riktigt vet hur framskrida i planerna – ta kontakt! Vi kommer gärna på besök och tittar på ditt nuvarande hem, diskuterar värdet och tillsammas tittar vi på vilka alternativ som finns till salu nu och vad som är på kommande. Det här är för dej ett tryggt sätt att gå vidare i dina egna bostadsfunderingar. Du binder dej inte till någonting men får garanterat hjälp med den egna planeringen. Utnyttja vår erfarenhet – det kostar dej ingenting!

Visningarna av fritidsbostäder ligger nu ”på is” och väntar på ljusare dagar. Vi har ett urval av bebyggda fastigheter både på fastlandet och ute på holmar och också obebyggda tomter som väntar på våren.

Vi deltar traditionsenligt igen i Oma Mökki –mässan i Helsingfors mässhall i april 2017. Mässan är startskottet på den nya fritidssäsongen. Om du har tänkt sälja ditt fritidsställe, så hinner vi ännu besöka det före mässan.

 

Ota yhteyttä
close slider

    Haluan lisätietoja kohteestaOlen kiinnostunut myymäänAnnan palautetta