Kauppa ei ole pysähtynyt – Fastighetsaffärerna har inte upphört

Poikkeusolosuhteista huolimatta haluamme tiedottaa, että olemme töissä ja noudatamme kaikissa asiakaskontakteissa viranomaisten ohjeita ja suosituksia välttääksemme tartuntojen leviämistä. Olemme sopeuttaneet työskentelytapojamme vallitseviin olosuhteisiin nähden ja pidämme tällä hetkellä ainoastaan yksityisesittelyjä. Emme kättele asiakkaita ja pidämme hiukan etäisyyttä. Haluammekin painottaa asiakkaillemme, että näytölle ei tulisi osallistua jos on kipeä, oireilee, epäilee tartuntaa tai on karanteenissa. Meillä on näytöillä käsidesiä saatavilla eikä asuntojen kylpyhuoneita käytetä käsien pesuun.

Meidän oli tarkoitus osallistua omalla osastolla Turun Mökki ja Meri messuille sekä Helsingin Kevätmessuille, mutta kummatkin messut on peruttu.

Julkaisimme viime viikolla sesongin uudet myytävät vapaa-ajan kohteemme. Niistä on tullut runsaasti kyselyjä ja muutamasta vapaa-ajan paikasta on jo sovittu kaupoista.

Uudenmaan eristäminen aiheuttaa merkittäviä haasteita vapaa-ajan kaupalle, koska sieltä ei pääse nyt katsomaan Turunmaan saaristossa sijaitsevia vapaa-ajan paikkoja.

Meillä on nyt keväästä alkaen käytössä sähköiset mahdollisuudet allekirjoittaa pankkitunnuksilla myyntitoimeksiantosopimus tai ostotarjous.  Pankit ovat myös vielä auki ja kauppoja olemme toistaiseksi päässeet tekemään. Kaupantekotilaisuuteen tulevia kaupan osapuolia voidaan vähentää käyttämällä valtakirjoja. Voimme tehdä kauppoja tarvittaessa myös sähköisesti.

Uskomme, että kauppa ei tule pysähtymään ja kun tästä poikkeuksellisesta ajasta olemme selvinneet, niin oma vapaa-ajan paikka Turunmaan saaristossa  tulee nousemaan aivan uuteen arvoonsa.


Med anledning av undantagstillståndet i vårt land vill vi informera om att vi är på jobb som vanligt, men att vi har infört skärpta riktlinjer för att undvika eventuell smittspridning. Vi följer myndigheternas rekommendationer och order och vill värna om våra kunder och medarbetare. Därför har vi anpassat vårt arbetssätt för att minska risken för smittspridning i våra kundmöten och på våra visningar.
Vi håller enbart privata visningar för tillfället, och ber våra kunder att inte komma på visningar om man känner sig krasslig, har en sjukdomsbild, kommer från ett område där smittspridning pågår eller har vistats tillsammans med ett misstänkt sjukdomsfall.
Vi tar inte i hand samt håller lite avstånd. Vi har handdesinfektionsmedel till hands på våra visningar och använder inte kundernas badrum för handtvätt.

Vi hade som avsikt att delta i Stuga och Hav mässan i Åbo i mars samt Oma Mökki mässan i Helsingfors nu i april. Båda mässorna är inställda på grund av rådande omständigheter.

Säsongens fritidsobjekt lades ut till försäljning i förra veckan och intresset var stort genast från början. Några objekt har redan blivit sålda och förfrågningar kommer dagligen.

Stängningen av Nyland orsakar trassel i fritidsmarknaden eftersom köpaspiranterna inte för tillfället kommer åt att bekanta sig med objekten i Åboland skärgård.

Vi har nu till våren fått igång möjligheten för elektroniska fastighetsköp och undertecknande av uppdragsavtal och köpeanbud kan göras elektroniskt det också. Köpetillfällen har tillsvidare gått att ordna i bankerna och antalet deltagare vid tillfället kan minskas med hjälp av fullmakter.

Vi tror på att fastighetsaffärerna inte kommer att stanna upp – tvärtom kommer det egna fritidsstället i skärgården att få en ny vikt då vi kommit ur detta undantagstillstånd.

Galtby KorppooKorpo
Kontakta oss
close slider

    Jag vill ha mera informationJag funderar på att säljaFeedback